Planinarski savez Republike Srpske

Одабери језик

Одржан слет планинара на Требевићу (ФОТО)

У периоду од 4. до 6. октобра одржан је 16. слет планинара на Требевићу у организацији ПД Требевић из Источног Сарајева. Успон на врх Требевића са источне стране од Планинарског дома Челина приступило је око 160 учесника, од тога велики број дјеце и 14. друштава из свих дјелова Републике Српске као и гости из Србије.

На стази дужине око 8 km смјењивало се више годишњих доба, али ни лошије вријеме није успјело да поквари добру енергију која је владала током успона. После успона организован је ручак за све учеснике и дружење у дому на Челини. Слету су присуствовали и председник Планинарског савеза Републике Српске Нено Добријевић и начелник водичке службе Ненад Станишић.

ПОЗИВ: Гркиња 2024

Позивамо вас на нашу традиционалну републичку планинарску акцију “Гркиња 2024”, којом уједно обиљежавамо и 10. годишњицу рада ПЕУ Корак. Локација: Планинарски дом “Гркиња”, ЛијешањВријеме: 08:30хДатум:

Позив за пријаву и организацију манифестације Дани планинара Републике Српске 2025

Планинарски савез Републике Српске заједно са чланицама ПСРС организује манифестацију Дани планинара Републике Српске 2025, с циљем промоције локалног планинарског друштва, локалне заједнице у којој