Планинарски савез Републике Српске

СПЕЦИЈАЛИСТИЧКЕ СЛУЖБЕ
ПСРС


 

Logo vodicke sluzbe psrs


Logo gorske sluzbe psrs


 Logo sluzba za planinarske staze

Статистика

Посетиоци
39
Чланци
356
Број прегледа чланака
1521824

Планинарски савез Србије, Планинарски савез Београда и ПСК „Авала“ позивају вас на
М А Ј С К И   С П О Р Т С К И   Д А Н
Околина Авале и планинарски дом „Чарапићев брест“
25. и 26. маја 2019. (субота и недеља)

Опширније...

ПОШТОВАНИ ПЛАНИНАРИ,

Позивамо вас да и ове године, у суботу 27. априла, учествујете у планинарском походу “Пецијиним стазама” који сваке године организује Планинарско спортско друштво “Пеција” у оквиру обиљежавања Дана општине Козарска Дубица. Планирали смо поход кружном планинарском стазом Манастир Моштаница-Палеж (542 м н.в)-Манастир Моштаница. Планинарска стаза је обиљежена, средње захтјевна, са благим успонима, погодна за све узрасте обилазника и дужине 12 км. Планирано вријеме пјешачења је 4,5 сата са краћим одморима. Послије успона на Палеж, поред споменика је планиран получасовни одмор и краћи историјски час с циљем да се учесници похода упознају са историјским догађајима из 2. свјетског рата који су се одиграли на том мјесту.

Опширније...

Најмасовнија планинарска манифестација у БиХ

Поштовани,
Част ми је и задовољсто да вас у име Планинарског друштва "Клековача" из Приједора позовем на традиционалну планинарску манифестацију "Поздрав прољећу" која ће се одржати на Козари у недјељу, 24. марта 2019. године.

Опширније...

У организацији Планинарског савеза Републике Српске и Планинарског друштва “Гласинац” Соколац, дана 21.04.2019. године ( недеља), одржаће се планинарска манифестацију под називом “Четврти прољећни поход на Романију” (Велики Лупоглав 1652 м.н.в. ).

Опширније...

ПСД «ТЕЛЕКОМ-ПОШТАР» Бања Лука
Вас позива на планинарску акцију
„Меморијални поход Дејановић Милка“
(Сњеготина-Кик Челинац)

Програм акције:

Субота, 23.02.2019. године:
- у 8.45 часова полазак из Сњеготине Доње правцем уз Рупску ријеку, затим уз Давидовића ријеку, преко Скатавице до планинарцког дома на КИК-у Челинац. Стаза је маркирана, дуга 15-ак километара.

Опширније...

Login Form