Планинарски савез Републике Српске

СПЕЦИЈАЛИСТИЧКЕ СЛУЖБЕ
ПСРС


 

Logo vodicke sluzbe psrs


Logo gorske sluzbe psrs


 Logo sluzba za planinarske staze

Статистика

Посетиоци
39
Чланци
359
Број прегледа чланака
1551285

logo pd celinacPozivamo sve planinare i ostale ljubitelje prirode da nam se pridruže na pješačkoj turi Švrakava-Ardoline, 12. jula 2014.g. Povodom završetka projekta „Planinarski eko centar“ organizovaćemo promotivnu planinarsku akciju koja je upisana u Kalendar PSRS, kao akcija koja se svake godine održava u Čelincu u okviru proslave Dana Opštine.

Okupljanje planinara je zakazano na slapovima Švrakave u subotu, 12. jula 2014. u 08.00 časova. Polazak na pješačenje planiramo u 08.15 časova. Staza vodi kroz Bastase, preko Raskršća, Dragojevića Visa, Pašalića ograde do planinarskog doma na Ardolinama. Duga je oko 12 kilometara i pogodna za srednje spremne učesnike. Ručak na domu je planiran oko 14 časova. U nastavku slijedi druženje uz akustične instrumente koje možete da ponesete ako umijete nešto da odsvirate.

Oprema: Gojzerice!!!, mali ranac, voda, jedan obrok i pribor za jelo, presvlaka, kabanica, štapovi, gamašne, čeona lampa, vlažne maramice, foto aparat, kačket, duge hlače, priručna apoteka.

Izmjene plana su moguće u zavisnosti od vremenskih uslova i okolnosti na terenu. O izmjenama odlučuje organizator. Učesnici akcije su dužni da poštuju plan akcije i da se pridržavaju uputstva vodiča. Prilikom pješačenja nije dozvoljen prolazak ispred prvog vodiča.

Pijave primamo na mejl Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. i na tel: 065 562 715, Dragan K.

 
Predsjednik UO      
Dragan Kuzmanović   

Лига РС у планинарској орјентацији 2019.

Login Form

 

intersportlogo


plantago logo