logo pd celinacPozivamo sve planinare i ostale ljubitelje prirode da nam se pridruže na pješačkoj turi Švrakava-Ardoline, 12. jula 2014.g. Povodom završetka projekta „Planinarski eko centar“ organizovaćemo promotivnu planinarsku akciju koja je upisana u Kalendar PSRS, kao akcija koja se svake godine održava u Čelincu u okviru proslave Dana Opštine.

Okupljanje planinara je zakazano na slapovima Švrakave u subotu, 12. jula 2014. u 08.00 časova. Polazak na pješačenje planiramo u 08.15 časova. Staza vodi kroz Bastase, preko Raskršća, Dragojevića Visa, Pašalića ograde do planinarskog doma na Ardolinama. Duga je oko 12 kilometara i pogodna za srednje spremne učesnike. Ručak na domu je planiran oko 14 časova. U nastavku slijedi druženje uz akustične instrumente koje možete da ponesete ako umijete nešto da odsvirate.

Oprema: Gojzerice!!!, mali ranac, voda, jedan obrok i pribor za jelo, presvlaka, kabanica, štapovi, gamašne, čeona lampa, vlažne maramice, foto aparat, kačket, duge hlače, priručna apoteka.

Izmjene plana su moguće u zavisnosti od vremenskih uslova i okolnosti na terenu. O izmjenama odlučuje organizator. Učesnici akcije su dužni da poštuju plan akcije i da se pridržavaju uputstva vodiča. Prilikom pješačenja nije dozvoljen prolazak ispred prvog vodiča.

Pijave primamo na mejl Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. i na tel: 065 562 715, Dragan K.

 
Predsjednik UO      
Dragan Kuzmanović