Dom Treskavica

Планинарски дом "Радован Бјелица" Трескавица

Наш Планинарски дом је смјештен на главној стази и идеална је полазна тачка према свим врховима и значајним и атрактивним дијеловима планине Трескавице. До дома се стиже из Трнова, село Турови макадамским путем за сат времена умереним темпом. У дому је доступан мокри чвор (мушки, женски тоалет, и туш кабина) и кухиња са свом потребном опремом.
У приземљу се налази дневни боравак капацитета 35-40 сједећих мјеста. На првом спрату су 4 собе са укупно 15 лежајева, а у поткровљу су палаче на којом се може смјестити 10-15 особа. Такође, боравак и спавање је могуће у помоћном објекту. Око дома је уређен простор за камповање. Уз најаву је могуће организовати и превоз теренским возилом од Турови до дома. У дому је могуће наручити кафу, чај, сокове као и неколико врста алкохолних пића по повољним цијенама. До највишег врха се стиже за 4 сата, до Великог и Црног језера за отприлике сат времена хода. За групе је могуће организовати и ручак као и планинарског водича уз претходни договор са неким од чланова Друштва.

Резервације и информације можете добити на број телефона +38766/489-366 Милован Клепић, домар или на +38765/563-928 Александар Милидраг, секретар

https://m.facebook.com/Runolist05

 

 

Dom_Treskavica_1.jpg Dom_Treskavica_2.jpg Dom_Treskavica_3.jpg

Dom_Treskavica_4.jpg Dom_Treskavica_5.jpg Dom_Treskavica_6.jpg

Dom_Treskavica_7.jpg Dom_Treskavica_8.jpg

Treskavica PD Runolist 05


ПЛАНИНАРСКИ ДОМОВИ
У
РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ