Планинарски савез Републике Српске

СПЕЦИЈАЛИСТИЧКЕ СЛУЖБЕ
ПСРС


 

Logo vodicke sluzbe psrs


Logo gorske sluzbe psrs


 Logo sluzba za planinarske staze

Статистика

Посетиоци
39
Чланци
428
Број прегледа чланака
1870553

Dom Treskavica

Планинарски дом "Радован Бјелица" Трескавица

Наш Планинарски дом је смјештен на главној стази и идеална је полазна тачка према свим врховима и значајним и атрактивним дијеловима планине Трескавице. До дома се стиже из Трнова, село Турови макадамским путем за сат времена умереним темпом. У дому је доступан мокри чвор (мушки, женски тоалет, и туш кабина) и кухиња са свом потребном опремом.
У приземљу се налази дневни боравак капацитета 35-40 сједећих мјеста. На првом спрату су 4 собе са укупно 15 лежајева, а у поткровљу су палаче на којом се може смјестити 10-15 особа. Такође, боравак и спавање је могуће у помоћном објекту. Око дома је уређен простор за камповање. Уз најаву је могуће организовати и превоз теренским возилом од Турови до дома. У дому је могуће наручити кафу, чај, сокове као и неколико врста алкохолних пића по повољним цијенама. До највишег врха се стиже за 4 сата, до Великог и Црног језера за отприлике сат времена хода. За групе је могуће организовати и ручак као и планинарског водича уз претходни договор са неким од чланова Друштва.

Резервације и информације можете добити на број телефона +38766/489-366 Милован Клепић, домар или на +38765/563-928 Александар Милидраг, секретар

https://m.facebook.com/Runolist05

 

 

Treskavica PD Runolist 05


ПЛАНИНАРСКИ ДОМОВИ
У
РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ

Login Form