Планинарски савез Републике Српске

СПЕЦИЈАЛИСТИЧКЕ СЛУЖБЕ
ПСРС


 

Logo vodicke sluzbe psrs


Logo gorske sluzbe psrs


 Logo sluzba za planinarske staze

Статистика

Посетиоци
39
Чланци
356
Број прегледа чланака
1525763

Овом приликом позивамо све љубитеље природе да нам се придруже како би заједно уживали у шетњи и бициклизму на новоотвореној стази у Старом Рудом. Добро дошли су сви како би заједнички утицали о подизању свести и важности природе за живот о значају пешачења и бициклизма као физичка активност коју може свако да изведе и води здрав живот. Значај уређења пешачке стазе за становнике општине Рудо је јачање општини Рудо туристичку понуду.

Акцији која се изводи на подручију општине Рудо која се налази у источном делу Републике Српске, у непосредној близини тромеђе између Босне и Херцеговине, Србије и Црне Горе. Намера нам је да овај прелепи и мало познати део Републике Српске промовишемо, да види и упозна што већи број људи из БиХ и окружења.

Стаза је дуга око 2 сата, умјерено лагана је, и има воде на три мјеста на њој. Има одморишта, те је погодна и за малу дјецу. Пролази кроз шуму макадамским путем и једним дијелом низ поток, те је љети када је вруће јако привлачна.

rudo2018За учеснике акције обезбеђен ручак у организацији домаћина.

Молимо све заинтересоване да се пријаве и потврде свој долазак најкасније до 15.05.2018.год. на бројеве тел.
+387 65/357-225, +381 64/967-34-71; или маил: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.


 

Лига РС у планинарској орјентацији 2019.

Login Form

 

intersportlogo


plantago logo