Клуб екстремних спортова “Албатрос“ Приједор нас је позвао да узмемо учешће традиционалног планинарског „Омладинског марша“ који ће се одржати у суботу, 02.02.2019. године. Марш се одржава поводом XИИ Дана зиме на Козари. Пјешачиће се од Рајковића преко Козарачког камена, Бешића пољане, Главуше до Мраковице.
Програм Марша:
07:45 – Окупљање планинара испред градског стадиона;
08:00 – полазак аутобусом;
08:30 – долазак до Рајковића (275 м);
10:30 – излазак на Козарачки камен (658м) и кратак одмор;
11:00 – полазак према Мраковици уз успутна одмарања;
13:00 – долазак на Мраковицу (802 м);
14:00 – ручак за све учеснике марша;
15:30 – полазак према Приједору са великог паркинга испред Инфо центра;
16:15 – долазак у Приједор.


I - Општи услови за учешће на Маршу: одлично здравље, физичка кондиција и психичка стабилност, планинарске ципеле (патике не долазе у обзир!), одговарајућа планинарска одјећа у односу на метео прилике, капа, рукавице, ранац, кабаница, храна, вода, штапови за ходање, комплет прве помоћи, планинарска књижица са плаћеном чланарином за текућу годину.

II - Посебни услови: подређивање својих физичких могућности маршевској колони као цјелини – дисциплиновано понашање.
Пријаве код Драска Андјелица позивом на тел: 065/225-545 до петка, 01.02.2019. године до 12х. Пријаве су обавезне због обезбјеђивања мјеста у аутобусу из Приједора и припреме ручка.

НАПОМЕНА организатора:
На ову акцију се могу пријавити само планинарске и друге организације због досадашњих лоших искустава, како неспремности и неопремљености учесника, тако и непримјереног понашања. Поједници који нису чланови планинарских друштава планинарских организација не могу походити овај марш.
Број учесника је ограничен. Организатор обезбјеђује бесплатан превоз из Приједора и ручак.
Пријављени учесници Марша стазу обилазе на сопствену одговорност!

ПРИДРУЖИТЕ НАМ СЕ!