Планинарски савез Републике Српске

СПЕЦИЈАЛИСТИЧКЕ СЛУЖБЕ
ПСРС


 

Logo vodicke sluzbe psrs


Logo gorske sluzbe psrs


 Logo sluzba za planinarske staze

Статистика

Посетиоци
39
Чланци
432
Број прегледа чланака
1902055

Планинарске организације и планинари који желе да се школују за маркацисте, планинаре који могу израђивати и маркирати планинарске стазе у Републици Српској, могу се пријавити на маил Савеза ради похађања школе у периоду од 30.08.(петак увече) до 01.09. 2019.године (курс завршава у недењу до 15 часова).
Планинарске организације и планинари који желе да се школују за маркацисте, планинаре који могу израђивати и маркирати планинарске стазе у Републици Српској, могу се пријавити на маил Савеза ради похађања школе у периоду од 29.08. до 31.08. 2019.године (викенд).

Долазак се препоручује у петак увече. Предавања почињу у суботу у 9.00 часова, а завршавају у недељу у 17 часова у планинарском дому Папин Дол, 8 километара од Чемерног. Дом ће бити отворен петак увече од 19 часова.

Котизација за курс је 50 КМ по учеснику и она обухвата:
- два кухана оброка (ручка) и четири суха оброка (доручак и вечера)
- два ноћења у дому и
- обуку (инструктори и материјал за практичну наставу).

Полазници су се дужни пријавити на маил: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. најкасније 25.08.2019.године.

Број мјеста је ограничен на 15. Котизација се уплаћује на жиро рачун Савеза. Потребно је понијети адекватну планинарску опрему, обућу и одјећу, прибор за писање и геометријски прибор. Један дан је предвиђен за теорију, а други за праксу. Полазницима ће бити додијељен правилник по коме полажу тест. По положеном тесту добијају дипломе и ИД картице.
Обавезно понијети планинарску књижицу.

Чланови начелништва службе су Ђукић Игор, Душко Блажић, Благоја Тубин, Марко Иванишевић и Жељко Делић.
За више информација можете позвати Игора Ђукића на тел. 063 995 770.

Добродошли!

Служба за планине и планинске стазе ПСРС.

Лига РС у планинарској орјентацији 2021.

Login Form

 

intersportlogo


plantago logo