Планинарски савез Републике Српске

СПЕЦИЈАЛИСТИЧКЕ СЛУЖБЕ
ПСРС


 

Logo vodicke sluzbe psrs


Logo gorske sluzbe psrs


 Logo sluzba za planinarske staze

Статистика

Посетиоци
39
Чланци
405
Број прегледа чланака
1789087

КЕС "Албатрос" из Приједора , заједно са Туристичком организацијом Града Приједора организује манифестацију “Дани зиме на Козари” 2020. године одржаће се 01. и 02.фебруара 2020. године. Манифестација има за циљ да промовише туристичке потенцијале планине Козаре, а обухвата спортска и гастро такмичења уз богат забавни програм.

Спортска такмичења обухватају екипна такмичења градова и општина Републике Српске у забавним играма. Гастро такмичења обухватају припремање котлића и чорби ученика угоститељских школа, извиђачких одреда и планинарских друштава, те припремање ловачког котлића ловачких удружења.

Првог дана манифестације, односно 01.02.2020. одржаће се планинарски марш у организацији Клуба екстремних спортова "Албатрос", као и такмичење у скијању за ученике основних и средњих школа у организацији Планинарско-скијашког друштва „Љубијски рудар“, а у зависности од временских прилика.

За посјетиоце манифестације биће организован превоз из Приједора, Новог Града, Козарске Дубице, Бања Луке и Градишке. За грађане Приједора биће организован превоз испред Градског стадиона у периоду од 9:00 до 10:00 часова, а улаз у Национални парк ће се тај дан наплаћивати по промотивној цијени од 1 КМ. 

Централна манифестација одржаће се 02.02.2020. године са почетком у 11.00 часова.

Видимо се на Козари!

Dani zime 2020 plakat

Лига РС у планинарској орјентацији 2020.

Login Form

 

intersportlogo


plantago logo