Сви који су измирили чланарине и који су доставили савезу тражена извјештајна документа, могу од 01. децембра 2020. наручивати члански материјал за 2021.годину.

Члански материјал је исте цијене као и овогодишњи.

При слању, попуните податке у табелу за 2021. Уколико немате старе податке, можете тражити од савеза табеле из 2020.године, па податке само ископирати у нову табелу (copy-paste). Маил за слање наруџби је:  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. . Рок израде, као и прошле године, испод 30 дана, а то највише зависи од Пошта Српске, односно препоручене доставе.

Табела за чланове је на линку:

https://www.planinarskisavezrs.org/index.php?option=com_jdownloads&view=category&catid=16&Itemid=175

ПРОЦЕС:

Савезу доставите податке  члана за 2021.године, као и предходне године, с тим, ако му посједује картицу, онда уписати број његове картице.

Подаци садрже: Број картице (ако има), пуно име планинарске организације, сједиште, име и презиме, пол и датум рођења члана.

Адреса, маил, телефон и ЈМБГ нису обавезни, ако нећете осигурање. Осигурање је урачунато у чланарину.

САВЕЗУ ЋЕТЕ У ТАБЕЛИ ПОСЛАТИ ПОДАТКЕ на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

У суштини је једноставно, прикупите податке и пошаљете савезу. Чланарина се, као и прошле године, плаћа у року од 30 дана од пријема чланског материјала.

Више информација код секретара на 066 902 643 и код ваше планинарске организације.

Добре стазе Вам желимo у 2021.-ој години.