Планинарски савез Републике Српске

СПЕЦИЈАЛИСТИЧКЕ СЛУЖБЕ
ПСРС


 

Logo vodicke sluzbe psrs


Logo gorske sluzbe psrs


 Logo sluzba za planinarske staze

Статистика

Посетиоци
39
Чланци
432
Број прегледа чланака
1901957

РЕПУБЛИКА СРПСКА
МИНИСТАРСТВО ПОРОДИЦE, ОМЛАДИНE И СПОРТA

Број: 20.07/660-СЛ/20
Дана: 05.03.2021.

СВИМ СПОРТСКИМ САВЕЗИМА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ

Обавјештење за спортске организације

Обавјештавамо све спортске организације да је Закључком Републичког штаба за ванредне ситуације Владе Републике Српске од 04.03.2021. године број 69-1/21 у тачки 10 прописана забрана за организоване рекреативне активности, тренажни процес и такмичарске активности спортских организација и спортиста свих узраста осим професионалних спортских активности укључујући и тренажни процес истих.

Наведеним закључком је забрањено организовање спортских догађаја као и других спортских активности осим такмичарских активности које су предвиђене календарима такмичења од стране спортских савеза Републике Српске, спортских савеза на нивоу БиХ и међународних спортских асоцијација, за све узрасте као и тренажног процеса за исте.

Организација допуштених активности мора бити у складу са упутством ЈЗУ „Институт за јавно здравство Републике Српске“, у којем је између осталог прописано физичко растојање између лица као и обавеза ношења заштитних маски.

Подсјећамо да је забрана свих јавних окупљања у групама већим од 50 лица строго забрањена и да се иста односи и на спортске догађаје.

РЕСОР ЗА СПОРТ         

Лига РС у планинарској орјентацији 2021.

Login Form

 

intersportlogo


plantago logo