Планинарски савез Републике Српске

СПЕЦИЈАЛИСТИЧКЕ СЛУЖБЕ
ПСРС


 

Logo vodicke sluzbe psrs


Logo gorske sluzbe psrs


 Logo sluzba za planinarske staze

Статистика

Посетиоци
39
Чланци
415
Број прегледа чланака
1831050

Trebevic2013 1Na Trebeviću je od 4. - 6.oktobra u organizaciji PD "Trebević" I.Sarajevo održan 5.slet planinara. Stazu sleta dužine od 10-ak km (pl.dom Čelina - Dobre vode - vrh Trebevića 1629 m.n.m) je pohodilo više od 170 planinara koji su pristigli iz svih krajeva Republike Srpske (od Novog Grada do Ljubinja), a posebno raduje činjenica da je na sletu učestvovao i veliki broj osnovaca i srednjoškolaca sa područja opština I.Novo Sarajevo i Istočna Ilidža. Lijepo i sunčano vrijeme, idealan jesenji dan, umnogome su doprinjeli da ovaj slet bude do sada najposjećeniji i po mnogima odlično organizovan.
Na kraju želim da se u ime organizatora zahvalim svim gostima, sponzorima, posebno drugovima i kolegama planinarima iz 14 planinarskih organizacija iz RS-a koji su učestvovali na sletu.
Vedro!


Опширније...

logovucjizubtrebinje
Poštovani prijatelji,

Ovim putem vas pozivamo da učestvujete na planinarskoj akciji
„10. Uspon na Vučji zub i vrhove Orjena“, u organizaciji PD „Vučji zub“ iz Trebinja.
Akcija će se održati: 11,12,13. X 2013. godine.

Program:

11.X 2013. PETAK

- Dolazak i smještaj u izviđačkom domu „Tuli“ zajedno sa planinarskim prostorijama, ( izviđački dom Tuli, sa nalazi u blizini magistralnog puta Trebinje-Herceg Novi, 10 km od grada, skretanje za UBLA lijevo (iz pravca HN skretanje desno) sa magistralnog puta, nakon 500m puta dom se nalazi sa lijeve strane (biće postavljene i posebne papirne oznake sa planinarskom markacijom i strelicom na bijelom papiru).
-Dogovor o detaljima akcije.

Опширније...

logopdistocnosarajevoU organizaciji Planinarskog društva "Trebević" iz Istočnog Sarajeva od 4. do 6. oktobra održaće se 5. slet planinara "Trebević 2013".

PLAN SLETA

Petak 04.10.2013.

U popodnevnim časovima okupljanje planinara i prijava gostiju u planinarskom domu Čelina na Trebeviću.

Опширније...

logo paok blukaObavještavamo vas da će se peti kozarski planinarski maraton u organizaciji  PAOK „Banja Luka“ iz Banja Luke, PSD „Previja“ iz Lamovite i PEK „Kozara“ iz Laktaša održati u  dane  14. i 15. septembra 2013. godine. Staze na ovom maratonu su dužine od 3 do 118 kilometara / 16 staza /. Start za sve staze je u 09,00 časova. 14.09.2013. godine ispred planinarskog doma na Previji (Kozara).

Опширније...

pd zelengora foca
Planinarsko društvo "Zelengora" Foča organizuje tradicionalnu akciju "Jezera Zelengore 2013" koja će se održati u periodu od 01. do 04. avgusta 2013. godine.
Program akcije u PDF dokumentu možete preuzeti ovdje.

Лига РС у планинарској орјентацији 2020.

Login Form

 

intersportlogo


plantago logo