Планинарски савез Републике Српске

Trebevic2013 1Na Trebeviću je od 4. - 6.oktobra u organizaciji PD "Trebević" I.Sarajevo održan 5.slet planinara. Stazu sleta dužine od 10-ak km (pl.dom Čelina - Dobre vode - vrh Trebevića 1629 m.n.m) je pohodilo više od 170 planinara koji su pristigli iz svih krajeva Republike Srpske (od Novog Grada do Ljubinja), a posebno raduje činjenica da je na sletu učestvovao i veliki broj osnovaca i srednjoškolaca sa područja opština I.Novo Sarajevo i Istočna Ilidža. Lijepo i sunčano vrijeme, idealan jesenji dan, umnogome su doprinjeli da ovaj slet bude do sada najposjećeniji i po mnogima odlično organizovan.
Na kraju želim da se u ime organizatora zahvalim svim gostima, sponzorima, posebno drugovima i kolegama planinarima iz 14 planinarskih organizacija iz RS-a koji su učestvovali na sletu.
Vedro!


Опширније...

logovucjizubtrebinje
Poštovani prijatelji,

Ovim putem vas pozivamo da učestvujete na planinarskoj akciji
„10. Uspon na Vučji zub i vrhove Orjena“, u organizaciji PD „Vučji zub“ iz Trebinja.
Akcija će se održati: 11,12,13. X 2013. godine.

Program:

11.X 2013. PETAK

- Dolazak i smještaj u izviđačkom domu „Tuli“ zajedno sa planinarskim prostorijama, ( izviđački dom Tuli, sa nalazi u blizini magistralnog puta Trebinje-Herceg Novi, 10 km od grada, skretanje za UBLA lijevo (iz pravca HN skretanje desno) sa magistralnog puta, nakon 500m puta dom se nalazi sa lijeve strane (biće postavljene i posebne papirne oznake sa planinarskom markacijom i strelicom na bijelom papiru).
-Dogovor o detaljima akcije.

Опширније...

logopdistocnosarajevoU organizaciji Planinarskog društva "Trebević" iz Istočnog Sarajeva od 4. do 6. oktobra održaće se 5. slet planinara "Trebević 2013".

PLAN SLETA

Petak 04.10.2013.

U popodnevnim časovima okupljanje planinara i prijava gostiju u planinarskom domu Čelina na Trebeviću.

Опширније...

logo paok blukaObavještavamo vas da će se peti kozarski planinarski maraton u organizaciji  PAOK „Banja Luka“ iz Banja Luke, PSD „Previja“ iz Lamovite i PEK „Kozara“ iz Laktaša održati u  dane  14. i 15. septembra 2013. godine. Staze na ovom maratonu su dužine od 3 do 118 kilometara / 16 staza /. Start za sve staze je u 09,00 časova. 14.09.2013. godine ispred planinarskog doma na Previji (Kozara).

Опширније...

pd zelengora foca
Planinarsko društvo "Zelengora" Foča organizuje tradicionalnu akciju "Jezera Zelengore 2013" koja će se održati u periodu od 01. do 04. avgusta 2013. godine.
Program akcije u PDF dokumentu možete preuzeti ovdje.

Лига РС у планинарској орјентацији 2018.

 

intersportlogo

mtel